Spoštovani,

na novo ponujam možnost hitrega vpogleda v dnevno razbiranje - dnevno karto iz Tarot kart. Prav tako pa si lahko v mislih postavite trenutno aktualno vprašanje. Pri tem leva karta (prva) označuje bližnjo preteklost oziroma vzrok nastale situacije, sredinska karta (druga) označuje trenutno situacijo oziroma stanje, desna (tretja) karta pa nakazuje najverjetnejši izid oziroma bližnjo prihodnost.

Kratko navodilo: Medtem, ko se karte premešajo, si v mislih postavite vprašanje ali pa naj bo dnevna karta. Nato kliknite na gumb Click to deal, nato pa z dvojnim klikom na posamezno karto odprete karto s kratkim opisom. Če boste izbirali dnevno karto, priporočam, da intuicijsko izberete samo eno karto, na katero dvoklinite z miško, da se odpre s prikazom in kratkim pojasnilom (v angleškem jeziku). Če pa želite kompleksnejši vpogled, pa dvokliknite vse 3 karte.

Trenutno je aplikacija žal samo v angleškem jeziku. Zato mi lahko za podrobnejšo razlago pomena kart pošljete prošnjo - klik tukaj in pri tem navedete katera oziroma katere karte so se odprle. Zato je še posebej pomembno, da si zapišete oziroma zapomnite vse 3 karte, ki so se vam odprle.