Share
Go down
Guardian
Guardian
Admin
Cat
Število prispevkov : 174
Ugled : 5
Pridružen skupnosti : 12/01/2014
Starost : 56
Kraj : Ljubljana
http://modriportal.si

Karta dneva za 22.9.2014  Empty Karta dneva za 22.9.2014

on Pon 22 Sep 2014, 09:47
Angeli so nam za danes s karto dneva posredovali dnevno sporočilo, nasvet in usmeritev, ki je navedeno v nadaljevanju.

Karta: Ustvarjalni projekt

Angeli nam sporočajo, da je danes primeren čas, da svojemu notranjemu umetniku dovolimo, da uživa v svobodi izražanja. Morda kdo razmišlja o novih poteh v svoji karieri ali v povezavi z domom. Zaupajte angelom in vodili vas bodo pri iskanju novih izraznih poti. Dajmo si duška, pišimo, rišimo, igrajmo na kak glasbeni instrument, ukvarjajmo se z ročnimi spretnostmi, slikajmo ali preprosto prenovimo svoje stanovanje.

Danes je tudi primeren čas, da začnemo s pomembnim projektom, s katerim že dlje časa odlašamo. Življenjski namen in pomembna kariera se nam bosta odkrila na načine, ki si jih sedaj komaj lahko predstavljamo, zato ne skrbimo o tem, kaj je naš življenjski namen in kako se nam bo razkril. Enostavno samo slediti moramo poti, ki je pred nami.

POSTAVITE VPRAŠANJE:

Je on/ona pravi(a) zame, me ljubi, kakšen je njegov/njen odnos do mene, bom še dolgo samski(a), kako mi kaže glede zdravja, denarja, službe, se bo ta situacija uredila meni v prid, kaj moram storiti v tej situaciji, . …?

Na ta in druga vprašanja , probleme ali situacije boste prejeli odgovor v roku 4 delovnih dni.

Pri tem pa je treba vedeti, da je vsak od nas sam odgovoren za svoje misil in odločitve ter da že vsaka misel in beseda ustvarja določeno energijo, ki lahko sproži proces bližajočih se dogodkov, izzivov in priložnosti. Ne zamudite priložnosti, ki se vam nakazujejo in povprašajte angele o tem, kako jih na najboljši možno način realizirati.

Trenutno aktualno vprašanje, na katerega želite prejeti odgovor, nasvet in usmeritev glede najverjetnejšega možnega izida lahko postavite na forumu Modriportal – klik tukaj
Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu