Share
Go down
Guardian
Guardian
Admin
Cat
Število prispevkov : 174
Ugled : 5
Pridružen skupnosti : 12/01/2014
Starost : 56
Kraj : Ljubljana
http://modriportal.si

Angel Teden: 22.12.2014 - 28.12.2014

on Ned 21 Dec 2014, 21:24
Message reputation : 100% (1 vote)
Pozdravljeni,

po enotedenskem premoru (bolezen) je tukaj ponovno tedenski nasvet angelov, s katerim nam želijo posredovati in pojasniti energije, ki se odvijajo v prihajajočem tednu.

Torej, tukaj je aktualna tedenska napoved angelov

Prihaja čas pozitivnih sprememb. Položaj se bo nenadoma in morda čudežno razpletel v vaše dobro, saj je sreča na vaši strani in lahko pričakujete srečnejše obdobje.

Pomembno je, da se osredotočite na prihajajoče pozitivne spremembe, da jih boste znali pravočasno zaznati in ustrezno odreagirati. Pričakujte jih in uživajte v koristnih novih priložnostih, ko se vam te predstavljajo.

To je najboljši čas za uvajanje majhnih in velikih sprememb. Zato vam angeli na sre polagajo, da pojdite v korak z zavedanjem, da bo vse delovalo v vaše dobro.

Ozavestite, da se stari kolosi dvigajo in da se vse hitro premika naprej. Pričakujte hitro spremembo usode, ki je neizogibna. Pričakujete lahko tudi karmično ravnovesje, kar lahko čudežno spremeni dosedanji tok dogodkov. Namreč, če so nedavni dogodki zamajali vašo vero, boste zdaj spoznali, da so bili ne glede na vse, za vas pravzaprav pozitivni.

Pomembno je, da ostanete osredotočeni v svojem središču in ne dovolite, da bi vas vrgli iz tira dogodki, ki so zunaj vašega nadzora. Ne prelagajte odgovornosti za svoje napake na druge ali na okoliščine, temveč poskrbite za tisto, kar je v vaši moči.

V tem tednu je z vami nadangel Mihael, ki kot najvišji angel zaščitnik, stopa ob vaši strani skozi spremembe in vam daje pogum, moč in samozaupanje. Pokličete ga lahko vedno, še posebej pa takrat, kadar potrebujete posebno vodstvo glede svojega naslednjega koraka.

Vsem želim čaroben in uspešen teden!
Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu